De Heikant is een prachtige wijk om te wonen daar zijn we het wel over eens, maar er mist nog een kloppend hart.
Veel bewoners, en echt niet alleen ouderen, voelen zich eenzaam in de wijk en hebben geen plek in de buurt om anderen te ontmoeten voor een hapje, drankje en een goed gesprek.
Op 6 april 2019 heeft de burgemeester van Veldhoven, de heer Marcel Delhez , de deuren geopend van Wijkcentrum De Erikant. Na lange tijd kan dit centrum weer gebruikt worden door de bewoners en door verenigingen in ons noordelijk woongebied en ook die in de rest van Veldhoven.
Voor al die bewoners hebben wij het wijkcentrum zo gezellig mogelijk ingericht met een uitnodigend bargedeelte en schappelijke prijzen voor de koffie en drankjes. Maar ook voor het tegen een betaalbare prijs huren van een zaal voor een gezamenlijke activiteit of vergadering van je (buurt-)vereniging ben je dicht bij huis aan het juiste adres.

Is dat allemaal vanzelf gegaan?

Nee, natuurlijk hebben we daar veel hulp bij nodig gehad van vrijwilligers. Dat is ons gelukt. Een groot team heeft de schouders gezet onder andere onder het schilderwerk, maar nog vele andere zaken zijn aan bod gekomen. Wij zijn hen daar zeer dankbaar voor.
Wel zoeken wij nog altijd meer enthousiaste vrijwilligers die een paar uurtjes van hun vrije tijd willen geven om mee te helpen dat kloppende hart tot leven te houden en wat van die eenzaamheid te helpen verdrijven.

Iets voor jou?

Als je dat wel iets lijkt, meld je dan aan; alleen, met vriend of vriendin of met je eigen partner.
Je zult zien, het is fantastisch leuk om dit samen te doen en wat uurtjes nuttig te besteden aan de mensen uit je wijk.
Heb je nog vragen of wil je je aanmelden neem dan contact op :

Dagelijks Bestuur
Stichting Wijkbelangen Heikant
Mieke Hoddenbagh
Secretaris
Mobiel 0611306626