Vanaf maandag 26 februari kunt u uw GFT+E-container (de groene kliko) weer elke week aan de straat zetten. Dat kan tot en met de maand november.

Zet uw containers op de ophaaldag alstublieft uiterlijk om 07.30 uur aan de straat. Ze mogen de avond daarvoor vanaf 20.00 uur al buiten staan. PMD-zakken mag u pas op de ophaaldag zelf buiten zetten of aan de kroonringen hangen. Als deze zakken ’s nachts al buiten staan/hangen kan dat overlast door ongedierte veroorzaken.

Afvalkalender

Wilt u weten op welke dagen de verschillende afvalstromen bij u worden opgehaald? Bekijk dan de digitale afvalkalender. Vul daarop uw postcode en huisnummer in en u ziet op welke weekdag de inzamelwagen bij u langs komt. Ook de uitzonderingen vanwege feestdagen zijn daarop aangegeven.

Klachten of vragen?

Heeft u klachten of vragen over het ophalen van uw afval? Bel dan de afvalinzamelaar via telefoonnummer 0880 233 200.
Werkt de digitale afvalkalender niet goed of staan er verkeerde data op? Geef het door via een e-mail aan gemeente@veldhoven.nl of bel ons via het verkorte telefoonnummer 14 040.