Veel Veldhovenaren denken erover om hun woning energiezuiniger te maken. Denk hierbij aan betere isolatie, het plaatsen van zonnepanelen of het aanleggen van een sedumdak. U kunt hiervoor vanaf 4 december een duurzaamheidslening aanvragen.

Op termijn bespaart u veel geld met een huis waar verduurzamingsmaatregelingen zijn getroffen. Maar de aanschaf en montage van deze verduurzamingsmaatregelingen moeten wel betaald worden. Vanaf 4 december 2023 kunt u weer een duurzaamheidslening van maximaal 25.000 euro bij de gemeente Veldhoven aanvragen. Kijk hiervoor op de pagina ‘Stimuleringslening‘.

Meer informatie

Er zijn veel meer mogelijkheden voor het verduurzamen van uw huis. U vindt informatie op de pagina ‘Duurzaam verbouwen‘. Er zijn ook verschillende landelijke subsidies. Via de energiesubsidiewijzer ontdekt u welke dat zijn.