Vanaf 16 januari worden de fiets- en voetpaden langs Kempenbaan-Oost en Meerveldhovenseweg/ Karel de Grotelaan tussen De Run 3100/4200 en Bouvigne afgesloten. Dit jaar worden de Kempenbaan-Oost vernieuwd. Een belangrijk onderdeel daarvan is de bouw van de fietstunnel en het mini-busstation. Voordat het zover is, worden eerst kabels en leidingen omgelegd. Dat gebeurt langs de Kempenbaan in Veldhoven én langs de Meerveldhovenseweg/Karel de Grotelaan in Eindhoven. De fiets- en voetpaden sluiten we om veiligheidsredenen af. De fietsers en voetgangers worden tijdens de bouwwerkzaamheden omgeleid.

Omleidingen voor fietsers en voetgangers

Vanaf maandag 16 januari tot in het najaar worden fietsers en voetgangers tussen Eindhoven en Veldhoven/De Run omgeleid:

  • Via Ulenpas, De Run 4200 en andersom.
  • Via Bouvigne, Herlaer, Cranendonck, Julianastraat, Oranje Nassaulaan, Provincialeweg, De Run 3100 en andersom.

Aansluitingen De Run 1100 dicht

Vanaf 16 januari zijn ook allebei de aansluitingen aan de noordkant van De Run 1100 op de Julianastraat tijdelijk afgesloten. Er wordt dan gewerkt op De Run 1100. Fietsers en voetgangers met een bestemming op De Run 1100 leiden we om via de Julianastraat, Oranje Nassaulaan en Provincialeweg. Deze afsluiting duurt tot maart dit jaar.

Kijk voor meer informatie en de route van de omleidingen op de projectpagina Vernieuwing Kempenbaan.

Inloopbijeenkomst

Eind maart zijn de kabels en leidingen omgelegd. Dan starten ze met de vernieuwing van de Kempenbaan. Voordat de aannemer daarmee start, organiseren ze een inloopbijeenkomst om u te informeren over de planning en de aanpak van de werkzaamheden.