Een goede zorgverzekering is belangrijk. De gemeente Veldhoven heeft voor inwoners met een laag inkomen een collectieve zorgverzekering afgesloten bij VGZ en CZ.

Met deze collectieve zorgverzekering krijgt u een basisverzekering en een uitgebreide aanvullende verzekering. U kunt kiezen uit de twee genoemde verzekeraars en drie pakketten. De gemeente betaalt mee aan de premie. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van de collectieve zorgverzekering moet uw inkomen lager zijn dan 120% van de voor u geldende bijstandsnorm. Ook heeft u niet meer spaargeld of vermogen dan u voor de bijstand mag hebben. Bent u nog niet verzekerd bij VGZ of CZ, stap dan vóór 1 januari 2023 over naar een van deze zorgverzekeraars.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en de pakketten? Kijk dan op gezondverzekerd.nl/veldhoven. Op deze website kunt u tot en met 31 december aanstaande een collectieve zorgverzekering aanvragen voor het jaar 2023.