Steeds meer Veldhovenaren kiezen voor zonnepanelen. Denkt u er ook over na om ze aan te schaffen voor uw woning? Meld u dan aan voor de collectieve zonnepanelenactie van de gemeente Veldhoven en het Regionaal Energieloket. Dit kan nog tot 1 juni. Al bijna 350 Veldhovense huishoudens gingen u voor!

Via de actie worden binnen Veldhoven veel zonnepanelen geïnstalleerd. Zo kan de installateur het werk slim plannen en uitvoeren, en krijgt u een scherpe prijs. Wilt u ook een offerte en adviesgesprek op maat? Meld u dan vóór 1 juni aan via regionaalenergieloket.nl/veldhoven/acties (klik door naar Zonnepanelenactie Veldhoven). Hier leest u meer over deze actie en kunt u de eerdere informatieavond terugkijken. Uw aanmelding voor de actie is vrijblijvend. U ontvangt eerst advies en een offerte voordat u beslist
om mee te doen.

Aantal zonnepanelen neemt fors toe

Het aantal zonnepanelen op Veldhovense woningen groeit snel. Dat is mooi. Want door zelf energie op te wekken, besparen Veldhovenaren flink op hun energierekening. En het is beter voor het milieu. In 2021 is het aantal zonnepanelen op woningen gestegen naar bijna 66.000. Dat zijn er ruim 17.000 meer dan in 2020. Met dit aantal wekken we bijna 20 miljoen kWh aan elektriciteit per jaar op. Dit staat gelijk aan het jaarlijks elektriciteitsgebruik van zo’n 8.000 woningen. We zijn op de goede weg!